Tekstschrijver in Utrecht

Uw zoektocht naar een tekstschrijver in Utrecht bracht u op mijn site. Mijn jarenlange ervaring (ruim 20 jaar) maakt de kans groot dat ik, Evert-Jan Pol, iets voor u kan betekenen. In Utrecht of daarbuiten. Dankzij de centrale ligging van de Domstad reis ik met de trein makkelijk overal heen.

20170418_121347-e1492510773986

Als schrijver ben ik allround, zoals dat zo mooi heet. Gedurende mijn loopbaan schreef ik over uiteenlopende onderwerpen: van sport tot woninginrichting en van kunst tot (lokale) politiek. Het moet raar lopen, wil ik u niet aan een mooie tekst kunnen helpen. Zowel op papier als online.

Beschikt u al over een tekst en wilt u die laten nakijken? Ook dan ben ik u graag van dienst. Ik heb gewerkt als eindredacteur bij lokale media, waardoor ik een goed oog heb ontwikkeld voor taalfouten en kromme zinnen. Geef mij een tekst en ik zet de d’s, t’s, komma’s en punten moeiteloos op de juiste plek.

Tevens ben ik beschikbaar als freelance hoofdredacteur. Van april 2004 tot april 2011 bekleedde ik die functie bij het regionale tijdschrift Woonstijl. Ik schreef verhalen, stuurde andere schrijvers aan, had regelmatig overleg met de uitgever en stond in nauw contact met de vormgevers. Inmiddels sta ik ook alweer bijna negen jaar aan het roer van de door mijzelf opgerichte kunstnieuwssite Digitalekunstkrant.nl.

20170418_095031-e1492510812394

Heeft u een schrijver nodig voor een nieuwsbrief? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres. Sinds maart 2015 maak ik maandelijks minimaal één nieuwsbrief voor Museumkaart.nl. En die van de Digitale Kunstkrant verzorg ik tweewekelijks ook zelf.

Wilt u weten wat ik precies voor u kan doen? Mail mij dan via het contactformulier. Dan stuur ik u per omgaande informatie over mogelijkheden en tarieven. Of bel mij.

Wandel gerust nog even verder door mijn website voor een betere indruk. Neem bijvoorbeeld mijn CV even door.

Hopelijk tot snel!